Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@06:07:35 GMT

یک بام دوهوای مخابرات دشتی برای نصب آنتن 4G در شُنبه

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۲۸۸۸

یک بام دوهوای مخابرات دشتی برای نصب آنتن 4G در شُنبه

بااین‌حال که ضریب استفاده مردم استان بوشهر از اینترنت همراه بالاست شهر شُنبه را می‌توان تنها شهری در استان بوشهر نامید که همچنان از مزایای نسل چهارم شبکه اینترنت تلفن همراه بی‌بهره است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ از بین تمام اصطلاحات گیج‌کننده‌ای که این روزها در بازار مصرف شنیده می‌شود، احتمالاً گنگ‌ترین مورد،4G است که برای توصیف یک نسل جدید و بسیار پرسرعت تبادل اطلاعات موبایل با استفاده از تلفن‌های هوشمند،‌ تبلت‌ها و سایر دستگاه‌ها به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


4G چهارمین و جدیدترین نسل از فنّاوری‌های مخابراتی برای ارسال و دریافت اطلاعات از طریق شبکه‌های موبایل است، سریع‌تر از نسل قبلی است و به شبکه‌ها ظرفیتی بالاتر از نسل 3G (نسلی که هم‌اکنون بر روی اکثر تلفن‌های همراه اروپا و آمریکا مورداستفاده است) را می‌دهد.

امروزه اکثر نقاط کشور از نسل چهارم شبکه اینترنت تلفن همراه استفاده می‌کنند و استان بوشهر و شهرهای آن‌هم از قضیه مستثنی نیستند و شاید نبود آن حتی در روستاهای استان بوشهر هم محال به نظر برسد.

استان بوشهر چهارمین استان ایران ازنظر تعداد کاربر اینترنت همراه است و ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان پایین‌تر از میانگین کشور است، این در حالی است که ضریب نفوذ تلفن همراه در استان بوشهر بالاتر از میانگین کشور است.

بااین‌حال که ضریب استفاده مردم استان بوشهر از اینترنت همراه بالاست شهر شُنبه را می‌توان تنها شهری در استان بوشهر نامید که همچنان از مزایای نسل چهارم شبکه اینترنت تلفن همراه بی‌بهره است.

علی‌رغم تلاش اعضای شورای این شهر برای برقراری نسل چهارم شبکه اینترنت تلفن همراه، پس از وقوع زلزله سال 1392 در این شهر هنوز هیچ کاری برای عملی کردن این وعده انجام‌نشده است.

علی صلحی مطلق نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر شُنبه در گفتگو با این پایگاه خبری درباره عملی کردن وعده برقراری نسل چهارم شبکه اینترنت تلفن همراه در شُنبه گفت: طی یک سال گذشته تلاش‌های فراوانی برای نصب آنتن4G در شهر صورت گرفت که در جریان این تلاش‌ها کارشناسان مخابرات کارهای اولیه مانند نصب آنتن را انجام داده‌اند اما پس از آزمایش متوجه شدند که رادیوی مخابرات شُنبه قدیمی و جوابگوی آنتن4G نیست.

وی اضافه کرد: پس از رایزنی‌های فراوانی که با مرکز شهرستان و استان برای خرید رادیو انجام گرفت، موفق به خریداری رادیوی موردنیاز مخابرات شدیم و این رادیو هم‌اکنون در مخابرات شهرستان موجود هست که علی‌رغم تلاش‌های فراوان هنوز موفق به خروج رادیو از خورموج و نصب آن در شُنبه نشدیم.

صلحی مطلق خاطرنشان ساخت: می‌دانیم وعده نصب آنتن فورجی و راه‌اندازی آن را یک سالی است که به مردم شُنبه دادیم اما کوتاهی درراه اندازی از حیطه کاری ما خارج هست و این تعلل از سوی مخابرات شهرستان صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است پس از بازدید اولیه کارشناسان از مخابرات شهر شُنبه و تعویض اولیه آنتن‌ها تماس‌های مکالمات مردم از طریق تلفن همراه با مشکلات فراوانی روبرو شده است و مردم در یک محیط بسته مانند داخل خانه قادر به تماس با محیط بیرون نیستند و برای یک تماس کوچک باید بیرون از محیط خانه و روباز اقدام به برقراری تماس نمایند و این امر باعث افزایش نارضایتی مردم شده است.

حالا این‌یک بام دوهوای مخابرات شهرستان دشتی برای تحقق وعده نصب آنتن4G برای مردم شهر شُنبه چنان گران تمام‌شده است که اکثر شکایات مردم شهر به شورای اسلامی را همین موضوع تشکیل می‌دهد.

اینکه چرا مخابرات شهرستان دشتی برای این کار کوچک این‌چنین تعلل می‌کند، سؤال بزرگی است که همچنان در ذهن مردم شنبه و در گفتگوهای روزانه و پس از برقراری هر تماس تلفنی دست‌به‌دست می‌گردد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول